Dejavnosti klubov

Gorenjski CVB klubi

 

Člani društva CVB Bled smo se v sredo, 21. julija, ob lepem sončnem vremenu, zbrali na pikniku, ki je bil organiziran na piknik prostoru v Ribnem.

Zaradi omejitev, ki jih je prinesla »korona«, srečanj v preteklem letu ni bilo . Iz številčne udeležbe članov je razvidno, da si takih srečanj člani želijo.

Image title

Zbrane je pozdravil župan občine Bled gospod Fajfar, ki je izrazil zadovoljstvo in veselje, da smo se po dolgem času spet zbrali, zaželel nam je veliko dobre volje, predvsem pa zdravja. Z lepimi slovenskimi, pa tudi večno »zelenimi« pesmimi sta nas razveseljevala pevka Martina Špik in Niko Kraigher, ki jo je spremljal na harmoniki. S svojim petjem sta tako prevzela publiko, da se jima je pridružila pri njunem prepevanju.


Image title

Prav tako nas je navdušila folklorna skupina iz Lesc, ki nam je pripravila zanimiv in bogat program ljudskih plesov. 

S svojim nastopom nas je očaral čarovnik Toni. Tudi on je potreboval asistente pri izvajanju čarovnij, naši člani so tudi pri tem pridno sodelovali

Po kosilu smo se posladkali še z blejskimi »kremšnitami«, po prijetnem druženju in klepetu smo se razšli veseli, da smo se lahko po dolgem času spet srečali, malce poklepetali in prijetno preživeli poletno popoldne.Image title

 

Vsi člani